Casa ta are nevoie de un acoperiş nou?

Iată care sunt cele 8 etape ale procesului de renovare, de la primul contact până la inspecţia finală de după montaj:

1

Contact

Transmite-ne solicitarea ta prin apel telefonic sau prin completarea formularului de contact. În cel mai scurt timp posibil, un reprezentant de vânzări Roll Grup te va contacta pentru a discuta în detaliu despre solicitarea ta şi pentru a stabili o întâlnire în vederea întocmirii ofertei personalizate, adaptate nevoilor şi bugetului de care dispui.

2

Vizită de evaluare

Reprezentantul de vânzări te va contacta pentru a stabili împreună o vizită la casa care necesită renovarea acoperişului. Este momentul în care veţi clarifica în detaliu toate aspectele proiectului, precum: modelul şi culoarea acoperişului şi a sistemului pluvial, suprafaţa şi cantităţile necesare pentru învelitoare, jgheaburi şi burlane, accesorii, definirea detaliilor de livrare şi instalare.

3

Ofertare

La scurt timp după vizită, vei primi din partea reprezentantului Roll Grup o ofertă de preţ pentru operaţiile de renovare şi înlocuire a vechiului acoperiş cu unul nou. Oferta va include detalii despre produse (modelul de acoperiş ales, clasă de calitate, garanţiile oferite, culoarea, accesoriile necesare, sistemul pluvial) şi serviciile ataşate (transport şi manoperă).

4

Contractul

După acceptarea ofertei, este momentul semnării contractului.

5

Livrarea

Roll Grup livrează produsele comandate de către client la adresa de şantier unde va avea loc montajul.

6

Instalare

Echipa de montaj va demola vechiul acoperiş şi va instala toate produsele achiziţionate (învelitoare, accesorii, sistem pluvial) în acord cu instrucţiunile de instalare agreate de furnizori.

7

Curățarea

După finalizarea operaţiunilor de instalare, montatorii vor îndepărta toate obiectele rămase pe acoperiş sau în sistemul pluvial, şi anume: bucăţi de tablă, rumeguş, șpan sau orice obiect (metalic sau nu).

8

Inspecție și validare

Procesul de renovare a acoperișului se încheie cu o inspecție finală, în urma căruia vei primi un certificat de validare (proces verbal de recepție). După această ultimă etapă, noul acoperiș este pregătit sa vă protejeze casa! Vă recomandăm să aveți în vedere o revizie generală a acoperișului la interval de un an de la renovare. Întreținerea acoperișului joacă un rol important în prelungirea duratei de viață a acestuia.

Cere o ofertă personalizată!